TÜRKÇE ENGLISH
 
 
 
BAYİ GİRİŞİ
Şifremi Unuttum      
 
 
 
GOLF OIL MADENİ YAĞ GRES VE KİMYASALLARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Telefon: 0 (216) 634 46 80 pbx, Faks: 0 (216) 634 26 76 , E-posta: info@golfoil.com
 
     
 


  BENZİNLİ MOTOR YAĞLARI API KALİTE SINIFLAMASI  
API SınıfıAPI Sınıfının Tanımı
SAKatkılarla korunması talep edilmeyen, hafif şartlarda çalışan benzinli motor yağı.
SBOksidasyon ve korozyonu önleyen katkılarla korunması talep edilen, hafif şartlarda çalışan benzinli motor yağı.
SCAmerikan otomobil imalatçıları 1964 yılı garanti testlerinden geçen, aşınma, oksidasyon, pas ve korozyon önleyen depozit kontrolu sağlayan benzinli motor yağı.
SDAmerikan otomobil imalatçıları 1968 yılı garanti testlerinden geçen, SC sınıfına göre daha iyi aşınma, oksidasyon, pas ve korozyon önleyen ve depozit kontrolü sağlayan benzinli motor yağı.
SEAmerikan otomobil imalatçıları 1972 yılı garanti testlerinden geçen, SD sınıfına göre daha iyi aşınma, oksidasyon, pas ve korozyon önleyen ve depozit kontrolü sağlayan benzinli motor yağı.
SFAmerikan otomobil imalatçıları 1980 yılı performans testlerinden geçen, SE sınıfına göre daha iyi aşınma ve oksidasyon önleyen, daha iyi depozit kontrolü sağlayan benzinli motor yağı.
SGAmerikan otomobil imalatçıları 1989 yılı performans testlerinden geçen, SF performansına göre daha iyi aşınma ve oksidasyon önleyen, daha iyi depozit kontrolü sağlayan benzinli motor yağı.
SHAmerikan otomobil imalatçıları 1992 yılı performans testlerinden geçen, SG performansına göre testleri ve üretimi CMA (Chemical Manufacturers Association) protokoluna uygun yapılan, uçuculuğu sınırlanmış, filtrenebilirliği ve köpük önleyiciliği geliştirilmiş benzinli motor yağı.
SJAmerikan otomobil imalatçıları 1997 yılı performans testlerinden geçen, SH performansına göre daha az uçucu, katalistlerle daha fazla uyumlu, düşük sıcaklık özellikleri daha yüksek olan benzinli motor yağı.
SLAmerikan otomobil imalatçıları 2001 yılı garanti testlerinden geçen, SJ performansına göre daha az uçucu, katalistlerle daha fazla uyumlu, yağ değişim periyodu kapasitesi daha yüksek, korozyon ve oksidasyon önleme ile depozit kontrolü özellikleri daha fazla geliştirilmiş benzinli motor yağı.












 
     
     
 
 
Yazilim: ozden | Tasarim: halil