TÜRKÇE ENGLISH
 
 
 
BAYİ GİRİŞİ
Şifremi Unuttum      
 
 
 
GOLF OIL MADENİ YAĞ GRES VE KİMYASALLARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Telefon: 0 (216) 634 46 80 pbx, Faks: 0 (216) 634 26 76 , E-posta: info@golfoil.com
 
     
 


  SAĞLIK, GÜVENLİK VE ÇEVRE BİLGİLERİ  

Bu sitedeki bilgilerin sitenin yayınlandığı tarih itibariyle doğru olduğu kabul edilmektedir.

Bilgiler yardımcı olmak amacıyla verilmiş olup, herhangi bir husus garanti edilmemektedir.

Karşılaştırma Cetvelindeki ürünler, diğer firmaların en yakın karşılığını göstermektedir.

Golf Oil, ürün geliştirme amacına yönelik olarak sürekli bir araştırma ve geliştirme politikası uygulamakta ve dolayısıyla ürünlerin spesifikasyonlarını herhangi bir bildirimde bulunmadan değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.

Burada verilen bilgiler arasında, muhtemel bir tehlike veya zararlı bir maddenin söz konusu olduğu durumlarda, çalışanlar ve kullanıcılar yeterince uyarılmalı, uygun endüstriyel sıhhi önemler de dahil olmak üzere gerekli tüm tedbirler alınmalıdır. Kullanma talimatlarına uygun olarak kullanıldığı sürece, sağlık ve güvenlik açısından önemli bir tehlike oluşturmaz. Kişi, kendi sağlığı için gerekli tedbirleri almalıdır. Ürünlerle sürekli temaslardan kaçınılmalıdır. Deride kızarıklık durumunda, ürünle temasına son verilmesi, yağ bulaşan bölge bol su ve sabunla yıkanmalıdır. Tahriş ve kızarıklıklar geçmemesi halinde, derhal doktora başvurulmalıdır.

Atık yağlar toprağa ve atık su kanallarına dökülmemeli, çevre yasalarının belirttiği yönteme göre imha edilmelidir. Ayrıntılı bilgi için ürünlerin Malzeme Güvenlik Bilgi Formu’na (MSDS) başvurulması gerekir













 
     
     
 
 
Yazilim: ozden | Tasarim: halil